|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Håndlavet chokolade karameller opskrift
½ dl. Piskefløde.

50 g. Honning.

70 g. Sukker.

100 g. Mørk chokolade

Lidt olie.



Kog piskefløde, honning og sukker op.

Tilsæt det finhakked chokolade og lad karamellen simre til den når et tempertur på 125 grader ca. 20-30 min.

For at teste om karamellen er færdig kan man komme en teske karemelmasse i en kop med iskold vand – hvis man kan lave en lille kugle, og denne holder formen, er karamellen færdig.

Karamellen hældes ud på bagepapir smurt med lidt olie i ca. ½ cm tykkelse og sættes ved stuetemperatur natten over. Mindst i 3 timer.

Derefter sættes den på køl.

Når den skal bruges skal den ligge ved stuetemperatur i nogen tid inden. Den kan nu klippes / Skæres i passende stykker og dyppes i smeltet chokolade eller presses forsigtigt ned i chokoladefyldet forme.









Kategorier på sider:

Håndlavet køkkentilbehør Håndlavet papir Design Gadget Håndlavet Chokolade Håndlavet solcreme Netbutikker Håndlavet glas Smykkefremstilling Slik Hobby håndlavet sæbe Håndlavet chokolade karameller opskrift Bolig ting Smykker Håndlavet bælter Hobbyartikler Tilbud Gaver Lys Håndlavet flødeboller opskrift Håndlavet creme Kampagnetilbud Online opskrifter Håndlavet legetøj Håndlavet sko Håndlavet smykker Rejser og Ferie Håndlavet sæbe opskrift Karton Perler
 
 
 Du er her: Håndlavet - Hobby Håndlavet - - Hvad er Håndlavet en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.