|
|
Lån  


 
Annonce:


Håndlavet chokolade karameller opskrift
dl. Piskefløde.

50 g. Honning.

70 g. Sukker.

100 g. Mørk chokolade

Lidt olie.



Kog piskefløde, honning og sukker op.

Tilsæt det finhakked chokolade og lad karamellen simre til den når et tempertur på 125 grader ca. 20-30 min.

For at teste om karamellen er færdig kan man komme en teske karemelmasse i en kop med iskold vand hvis man kan lave en lille kugle, og denne holder formen, er karamellen færdig.

Karamellen hældes ud på bagepapir smurt med lidt olie i ca. cm tykkelse og sættes ved stuetemperatur natten over. Mindst i 3 timer.

Derefter sættes den på køl.

Når den skal bruges skal den ligge ved stuetemperatur i nogen tid inden. Den kan nu klippes / Skæres i passende stykker og dyppes i smeltet chokolade eller presses forsigtigt ned i chokoladefyldet forme.









Kategorier på sider:

Netbutikker Hndlavet creme Online opskrifter Hobby Karton Rejser & Ferie Gadget Hndlavet chokolade karameller opskrift Hndlavet blter Bolig ting Hndlavet Hndlavet smykker Chokolade Hobbyartikler Slik Kampagnetilbud Gaver Hndlavet glas Hndlavet sko Lys Smykker Smykkefremstilling Perler Hndlavet fldeboller opskrift Tilbud Hndlavet papir Hndlavet legetj Hndlavet sbe opskrift hndlavet sbe Design Hndlavet kkkentilbehr Hndlavet solcreme


 Du er her: Håndlavet - Netannoncer Håndlavet -