|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Håndlavet flødeboller opskrift
Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund og chokoladeovertræk.

300 g. rørsukker
500 g. ren rå marcipan
1 dl. vand
150 g past. æggehvider
150 g. hvid chokolade
150 g. mørk chokolade
150 g. lys chokolade
lidt kokosmel

Der bliver 30 flødeboller ud af denne opskrift.

Kog vand og sukker op og lade koge i 2 minutter. Hold godt øje. Tag gryden af varmen, når sukkeret begynder at blive brunt. Pisk de pasteuriserede æggehvider let og tilsæt dernæst den varme sukkerlage langsomt. Pisk i 15 minutter ved middel hastighed. Skær marcipanen ud i 30 skiver. Tag guffet og hæld det i en sprøjtepose, sprøjt nu en top på hver marcipanbund. Bag dem i en 180 grader varm ovn i 5 minutter. Det gør, at de får en fast overflade, som du kan dekorere.

Smelt imens chokoladerne over hvert sit vandbad. Smør chokoladen på de afkølede flødeboller med en pensel. Drys med kokosmel på nogle af dem og brug ellers den chokolade du bedst kan lide.









Kategorier på sider:

Håndlavet bælter Rejser og Ferie Chokolade Håndlavet creme Håndlavet køkkentilbehør Slik Håndlavet sko Hobbyartikler Lys Online opskrifter Karton Håndlavet sæbe opskrift Håndlavet legetøj Håndlavet chokolade karameller opskrift Design Tilbud Perler Håndlavet Håndlavet solcreme Håndlavet smykker Håndlavet papir Smykker håndlavet sæbe Gaver Smykkefremstilling Bolig ting Netbutikker Håndlavet flødeboller opskrift Gadget Hobby Håndlavet glas Kampagnetilbud
 
 
 Du er her: Håndlavet - Hobby Håndlavet - - Hvad er Håndlavet en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.