|
|
Lån  


 
Annonce:


Håndlavet flødeboller opskrift
Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund og chokoladeovertræk.

300 g. rørsukker
500 g. ren rå marcipan
1 dl. vand
150 g past. æggehvider
150 g. hvid chokolade
150 g. mørk chokolade
150 g. lys chokolade
lidt kokosmel

Der bliver 30 flødeboller ud af denne opskrift.

Kog vand og sukker op og lade koge i 2 minutter. Hold godt øje. Tag gryden af varmen, når sukkeret begynder at blive brunt. Pisk de pasteuriserede æggehvider let og tilsæt dernæst den varme sukkerlage langsomt. Pisk i 15 minutter ved middel hastighed. Skær marcipanen ud i 30 skiver. Tag guffet og hæld det i en sprøjtepose, sprøjt nu en top på hver marcipanbund. Bag dem i en 180 grader varm ovn i 5 minutter. Det gør, at de får en fast overflade, som du kan dekorere.

Smelt imens chokoladerne over hvert sit vandbad. Smør chokoladen på de afkølede flødeboller med en pensel. Drys med kokosmel på nogle af dem og brug ellers den chokolade du bedst kan lide.









Kategorier på sider:

Slik Hndlavet creme Hndlavet papir Netbutikker Lys Hndlavet solcreme Rejser & Ferie Kampagnetilbud Hndlavet glas Gadget Hndlavet sko Hndlavet blter Hobby hndlavet sbe Chokolade Smykker Smykkefremstilling Design Hndlavet Online opskrifter Bolig ting Karton Tilbud Hndlavet kkkentilbehr Hobbyartikler Hndlavet legetj Gaver Hndlavet sbe opskrift Perler Hndlavet smykker Hndlavet fldeboller opskrift Hndlavet chokolade karameller opskrift


 Du er her: Håndlavet - Netannoncer Håndlavet -